Whitepaper – Online solliciteren

Afgelopen jaar zijn ongelooflijk veel besturen en toezichthouders gedwongen om innovatief, vernieuwend en positief te zijn. Dit was nodig, om in de plotselinge omslag naar online de dagelijkse werkzaamheden te kunnen blijven uitvoeren. Misschien heb je inmiddels ook al te maken gehad met het aannemen van een nieuw bestuurslid of lid van de RvC. En als dat online moet, kan dat nog wel eens lastig zijn.

“Ook digitaal heb je goede manieren om uit te blinken in de kandidaatbeleving.”

Voorlopig duurt het nog wel even, dat online solliciteren. Ben je een sollicitant, dan zijn op internet veel tips te vinden over hoe je dat goed kunt aanpakken en hoe jij je goed kunt voorbereiden op een gesprek. Maar tips voor de wervende partij, die zijn er niet zoveel.

Wij zien hier een gemiste kans! Als bestuur of RvC kun je namelijk ook in een digitaal gesprek prima competenties uitvragen en er zijn goede manieren om uit te dragen waar je voor staat, terwijl je uitblinkt in de beleving van de kandidaat. Na het lezen van dit whitepaper hopen we dat jij je helemaal thuis voelt in het online solliciteren.

Vraag het whitepaper hier aan en we sturen hem gratis naar je op.