Succesvolle werving voorzitter en lid RvC Baston Wonen

De RvC van Baston Wonen in Zevenaar zocht een werving- en selectiebureau dat aansluit bij haar kernwaarden, rondom zelfreflectie, transparantie en diversiteit. Dit vonden ze in Raderwerk.

“Raderwerk heeft voor ons twee nieuwe leden voor de Raad van Commissarissen geworven. Deze werving is met veel enthousiasme, deskundigheid en hart voor de volkshuisvesting opgepakt. De kandidaten waar we uit konden kiezen voldeden uitstekend aan onze criteria. De twee nieuwe leden zijn aan goede aanvulling op onze Raad. Voor een frisse aanpak bij werving- en selectie raden we Raderwerk zeker aan.”

Hanneke de Zwart, vice-voorzitter RvC

“Raderwerk wil buiten de usual suspects zoeken. Baston Wonen zocht een voorzitter met veel oog voor groepsdynamiek. Daarnaast had het, gezien de ervaring binnen het team, ook ruimte voor een lid zonder toezichthoudende ervaring. Ook regionale binding was belangrijk. Raderwerk heeft veel tijd gestoken in het actief benaderen van kandidaten uit het werkgebied, die op basis van hun persoonlijkheid en expertise passend zouden zijn voor Baston Wonen. Het leuke hieraan was dat veel van de ze kandidaten nog nooit een lidmaatschap van een RvC overwogen hadden, maar op basis van hun persoonlijkheid en competenties wel goed in zouden kunnen passen. Het maakte ook dat we mooie gesprekken hadden over de intrinsieke motivatie van kandidaten.”

Robert de Heer, directeur Raderwerk

Per 1 januari 2019 is de Raad van Commissarissen van Baston Wonen weer compleet, met de komst van Henk Reimert (voorzitter) en Jorn Huiskamp (lid).