Raderwerk verfrist opnieuw met verrassend talent!

Raderwerk mocht opnieuw voor verfrissend talent zorgen voor de Raad van Commissarissen van Baston Wonen. Eerder hebben we met succes twee nieuwe leden geworven, waaronder de huidige voorzitter. Sinds deze week mag Maike Hetterscheid zich ook lid van de Raad van Commissarissen noemen bij Baston Wonen.

Baston Wonen was op zoek naar iemand met verstand van huurderszaken, die de huurdersvereniging ook als zodanig kon ondersteunen. Maike heeft de ambitie en competenties, maar nog geen toezichthoudende ervaring. Daarmee heeft ze wel een verfrissende blik. Bovendien is ze met haar volkshuisvestelijke kennis, regionale binding en hart voor huurders een erg mooie aanvulling op het huidige team.

Raderwerk wil zich graag continu blijven ontwikkelen en hecht veel waarde aan de evaluatie aan het einde van het traject. Op die manier komen wij erachter wat men in ons waardeert, maar ontvangen we ook waardevolle adviezen om onze dienstverlening nog beter aan te laten sluiten bij de wensen en doelen van de organisatie en de mensen waarmee we werken.

Bekijk hieronder een terugblik van Henk Reimert (voorzitter RvC) op het werving- en selectietraject met ons.