Gratis DiSC Workshop

Een Raad van Toezicht heeft structureel te maken met zelfevaluaties en wisselingen in de samenstelling van het team. Omdat de persoonlijkheid van ieder individueel teamlid invloed heeft op de groepsdynamiek en daarmee op het functioneren van de gehele Raad, is het belangrijk om naast de ‘hard skills’ ook daar aandacht aan te besteden. Raderwerk begeleidt de Raden hierbij.

Raderwerk heeft een methodiek ontwikkeld die gebruik maakt van de DiSC methode. Deze methodiek is erop gericht om nog beter inzicht te krijgen in wat ieder individu drijft en toevoegt aan een team. Dit kan van grote toegevoegde waarde zijn voor Raden van Toezicht, besturen en management teams.

Om kennis te maken met deze methodiek bieden wij leden van Raden van Toezicht, besturen en MT’s een gratis workshop aan.

Hoe ziet een DiSC workshop eruit?

Tijdens de workshop brengen onze gecertificeerde DiSC trainers samen met jouw team de persoonlijkheid van ieder lid in beeld en met behulp van leuke opdrachten leert iedereen elkaar en zichzelf beter kennen. Bovendien geeft dit meer inzicht in jouw voorkeursgedrag, het effect op de groepsdynamiek en hoe je productiever met elkaar kunt samenwerken.

Waar staan we voor bij Raderwerk?

In alles wat wij doen, zetten wij ons ervoor in om organisaties in het sociale domein te laten sprankelen, geven we ruimte voor professionaliteit en bevorderen we waardengericht toezicht. We staan voor diversiteit, zelfreflectie, oprechte aandacht en zeggenschap voor de stakeholders. Dit is terug te zien in onze DiSC workshop, maar ook met onze overige diensten:

Nieuwsgierig geworden?

Vraag dan nu je gratis DiSC workshop aan, wij geven graag aanvullend advies. Voor meer informatie en vragen zijn we bereikbaar via 06-53233930 (Robert) of info@raderwerk.com.